Aanhangwagen chassis

Aanhangwagen chassis. De beste zijn van Nefra!

Oplegger chassis, aangedreven chassis, aanhangwagen chassis. aanhangwagen-chassisU vindt het bij Nefra. Nefra is de specialist in de bouw van aanhangwagen chassis. Wij bouwen menigaanhangwagen chassisĀ voor onze klanten en dit geheel naar tevredenheid. Wij werken in een zeer compleet uitgeruste werkplaats aan de Klompenmakersweg in Woerden. Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste medewerkers die zeer gemotiveerd aan uw aanhangwagen chassis werken. Wij willen graag dat u de volgende uiterst tevreden klant bent.

Wij bouwen de aanhangwagen chassis compleet naar wens. Tijdens de bouw houden wij rekening met uw specifieke wensen voor deĀ aanhangwagen chassis. Alle wensen, mits deze technisch haalbaar zijn, nemen wij mee in de bouw van uw aanhangwagen chassis. Wij bouwen de chassis ook zo compleet mogelijk, zodat het voor de carrosseriebouwer nog maar een fluitje van een cent is om de carrosserie te bouwen. Onze chassis worden geleverd inclusief remsysteem, verlichting, spatschermen en zijafscherming. De 24 volt aanhangers zijn leverbaar inclusief EBS. Uiteraard worden ook de benodigde keuringsdocumenten meegeleverd.

Naast deĀ aanhangwagen chassisĀ en andere chassis bouwen wij ook autoambulances en winkel verkoopwagens. Tevens verzorgen wij speciale aanpassingen aan voertuigen.

Aanhangwagen chassis? De specialist is Nefra.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw email (verplicht)

    Opmerkingen