Chassis onderstel

Chassis onderstel? De beste vindt u bij Nefra!

Bent u opzoek naar een bedrijf wat gespecialiseerd is in het bouwen en aanpassenchassis-onderstel van een chassis onderstel? Dan bent u bij Nefra aan het juiste adres. Wij zijn een jong dynamisch bedrijf in Woerden. Menig chassis onderstel hebben wij vervaardigd. Het standaard chassis onderstel, maar ook het chassis onderstel wat aangepast is naar uw specifieke wensen.

Wat voor soort chassis onderstel kunt u bij ons aanvragen. Wij maken het chassis onderstel voornamelijk voor aanhangwagens en opleggers. Daarnaast bouwen wij sinds een aantal jaren ook het aangedreven┬áchassis onderstel. Dit begint bij een standaard auto van bijvoorbeeld Renault Master, Opel Movano, Citro├źn Jumper, Fiat Ducato en Peugeot Boxer. Achter de standaard auto wordt het onderstel bevestigd. Dit kan geheel naar wens gedaan worden. Uiteraard is dit geen standaard produkt, maar alles is op bestelling leverbaar.

Naast het vervaardigen van het chassis onderstel doen wij ook speciale aanpassingen aan voertuigen. U kunt hierbij denken aan het onderbouwen van een trekhaak op een bedrijfwagen of het opbouwen van luchtvering.

Chassis onderstel geheel naar uw specifieke wensen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw email (verplicht)

    Opmerkingen