Chassisbouw

Chassisbouw geheel naar wens!

Ons dynamisch bedrijf Nefra is een expert inchassisbouw. En niet alleen chassisbouw, chassisbouwmaar ook het aanpassen van voertuigen aan uw specifieke wensen. Op onze compleet uitgeruste werkplaats in Woerden kunnen wij op een vakkundige manier aan de slag met uw voertuig. Naast de chassisbouw houden wij ons ook veel bezig met het bouwen van opleggers. Wij maken dus het complete rijdende gedeelte van een voertuig in orde.

Chassisbouw is een zeer technisch onderdeel van de bouw van een voertuig. Veel carrosseriebouwers willen zich volledig kunnen richten op het bouwen van carrosserie├źn. Daarom leveren wij complete chassis. Met complete┬áchassisbouw┬ávoorzien wij de carrosseriebouwer van een chassis compleet met remsysteem, verlichting, spatschermen en zijafscherming. Op de afdeling chassisbouw bouwen wij al een aantal jaren aangedreven chassis.

Onze afdeling chassisbouw bouwt ook speciale chassis. Alles kan geheel naar uw wensen gebouwt worden. Alle wensen die binnen de europese wetgeving over chassisbouw vallen.

Chassisbouw door de experts van Nefra.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw email (verplicht)

    Opmerkingen