Opleggers

Opleggers voor machinetransporters.

Nefra Voertuigtechniek is een jong dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd inopleggers het bouwen en aanpassen van voertuigen op uw specifieke wensen. Wanneer u opzoek bent naar een geschikt bedrijf voor nieuwe opleggers, dan bent u dus bij Nefra aan het juiste adres. Aan de Klompenmakersweg 4 te Woerden hebben wij de beschikking over een zeer compleet uitgeruste werkplaats waar op vakkundige wijze wordt omgegaan met opleggers en gewerkt volgens de huidige productiemethodes.

Nefra beschikt over een team van jonge en gemotiveerde medewerkers die steeds weer in staat zijn om een technisch hoogstaand product af te leveren. Wanneer u kiest voor opleggers van Nefra bent u dus verzekerd van goede kwaliteit. Een van de soorten opleggers die verkrijgbaar zijn bij Nefra zijn de BE opleggers.  BE wil zeggen dat er voor het besturen van de combinatie het rijbewijs B en E achter B nodig is. Voorbeelden van deze opleggers zijn winkelverkoopwagens, machinetransporters, campers en vele andere mogelijkheden. Tevens is Nefra ook gespecialiseerd in complete chassis op maat.

BE opleggers mogen met rijbewijs BE gereden worden en zijn verkrijgbaar in laadvermogens en lengtes die veel verder gaan dan de gewone aanhangwagen. Bent u geïnteresseerd in opleggers en wilt u graag meer informatie? Kom dan eens langs bij Nefra of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Opleggers verkrijgbaar bij Nefra.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw email (verplicht)

    Opmerkingen