Car ambulances

Van constructie werk tot de af-montage, voor het aanpassen van uw truck opbouw bent u bij Nefra aan het juiste adres. Nefra is uw truckspecialist Benieuwd wat deze voordelen zijn? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op. Aangedreven chassis Door de chassis geheel thermisch te verzinken ontstaat er nagenoeg geen roestvorming. Chassis op maat Op maat gemaakt om een eigen container op te pakken en te vervoeren. Miniperscontainer Van constructie werk tot de af-montage, voor het aanpassen van uw truck opbouw bent u bij Nefra aan het juiste adres. Nefra is uw truckspecialist Van constructie werk tot de af-montage, voor het aanpassen van uw truck opbouw bent u bij Nefra aan het juiste adres. Nefra is uw truckspecialist Van constructie werk tot de af-montage, voor het aanpassen van uw truck opbouw bent u bij Nefra aan het juiste adres. Nefra is uw truckspecialist Van constructie werk tot de af-montage, voor het aanpassen van uw truck opbouw bent u bij Nefra aan het juiste adres. Nefra is uw truckspecialist Van constructie werk tot de af-montage, voor het aanpassen van uw truck opbouw bent u bij Nefra aan het juiste adres. Nefra is uw truckspecialist Van constructie werk tot de af-montage, voor het aanpassen van uw truck opbouw bent u bij Nefra aan het juiste adres. Nefra is uw truckspecialist Van constructie werk tot de af-montage, voor het aanpassen van uw truck opbouw bent u bij Nefra aan het juiste adres. Nefra is uw truckspecialist

Car ambulances

We build (BE) semi-trailers for the transportation of vehicles. What we build are special semi-trailers that can serve as actual mobile advertisement for your company thanks to the covered sides.

The semi-trailers we build are always custom-made. That means you determine the entire design in consultation with us. Usually also with automatically extending ramps.

NEFRA car transporters are truly a feast for the eye.

If you are interested in the possibilities, you can always contact us free of obligation. We will then explore the possibilities together with you.

View pictures