Autotransporter

Van constructie werk tot de af-montage, voor het aanpassen van uw truck opbouw bent u bij Nefra aan het juiste adres. Nefra is uw truckspecialist Benieuwd wat deze voordelen zijn? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op. Aangedreven chassis Door de chassis geheel thermisch te verzinken ontstaat er nagenoeg geen roestvorming. Chassis op maat Op maat gemaakt om een eigen container op te pakken en te vervoeren. Miniperscontainer Van constructie werk tot de af-montage, voor het aanpassen van uw truck opbouw bent u bij Nefra aan het juiste adres. Nefra is uw truckspecialist Van constructie werk tot de af-montage, voor het aanpassen van uw truck opbouw bent u bij Nefra aan het juiste adres. Nefra is uw truckspecialist Van constructie werk tot de af-montage, voor het aanpassen van uw truck opbouw bent u bij Nefra aan het juiste adres. Nefra is uw truckspecialist Van constructie werk tot de af-montage, voor het aanpassen van uw truck opbouw bent u bij Nefra aan het juiste adres. Nefra is uw truckspecialist Van constructie werk tot de af-montage, voor het aanpassen van uw truck opbouw bent u bij Nefra aan het juiste adres. Nefra is uw truckspecialist Van constructie werk tot de af-montage, voor het aanpassen van uw truck opbouw bent u bij Nefra aan het juiste adres. Nefra is uw truckspecialist Van constructie werk tot de af-montage, voor het aanpassen van uw truck opbouw bent u bij Nefra aan het juiste adres. Nefra is uw truckspecialist

Autoambulances

Wij bouwen (BE)-opleggers voor het vervoer van voertuigen. Wat wij bouwen zijn speciale opleggers welke door de dicht gewerkte zijkant als echte rijdende reclame kan dienen voor uw bedrijf.
de opleggers die wij bouwen zijn altijd op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat u de gehele uitvoering in overleg met ons kunt samenstellen. Meestal ook met automatisch uitschuifbare oprijgoten.
Een NEFRA autotransporter is dus echt een lust voor het oog.

Indien u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen dan samen met u de mogelijkheden doornemen.

Foto’s Bekijken