Aangedreven chassis

Zelfrijdende winkelwagenchassis

Geruime tijd bouwen wij aangedreven chassis. Ook wel bekend als zelfrijdende chassis. Bekijk alle voordelen van Nefra chassis.

Wat is een aangedreven chassis? Dit begint met een basisauto van Fiat of Renault. Hiervoor benutten wij de mogelijkheden van de Fiat Ducato of de Renault Master.
Hierachter wordt dan een chassis bevestigd door ons welke qua maatvoering volledig met uw wensen overeen kan komen. Het zijn wederom geen standaard produkten, maar worden altijd op bestelling geleverd.
Het chassis is uitemate geschikt voor het opbouwen van een carrosserie voor een verkoopwagen. Dit komt door de zeer lage vloerhoogte die standaard geleverd wordt. De vloerhoogte in het looppad in het midden is ca. 260 mm. Bij een bladgeveerde uitvoering is dit iets hoger.

Vaak is het de moeite waard om ook bij enkelas uitvoeringen te kiezen voor een Nefra chassis in plaats van te bouwen op bijvoorbeeld een chassis-cabine met een platform. Dit voordeel zit vooral in het feit dat het Nefra chassis geheel op maat gemaakt wordt en dat er, door het geheel thermisch te verzinken, nagenoeg geen roestvorming op het chassis ontstaat.

De voordelen van een Nefra chassis:

  • Altijd een geheel thermisch verzinkt chassis.
  • Bij luchtgeveerde uitvoeringen voorzien van een┬áelektrische┬ácompressor.
  • Maatvoering in nauw overleg met de carrosseriebouwer.
  • Ge├»ntegreerde trekhaak ( alleen op de 3.500 kg uitvoeringen┬á).
  • Toonbank steun voor voldoende sterkte in het chassis.
  • Nauwe samenwerking met bijna alle winkelverkoopwagenbouwers in Nederland en een aantal in Belgi├ź

Het chassis wat erachter komt kent in hoofdlijnen drie varianten:

  • Tandem as luchtgeveerd met een maximaal toelaatbaar totaal gewicht van 6.500 kg op de Fiat Ducato, en 6.000 kg op de Renault Master
  • Enkelas luchtgeveerd met een maximaal toelaatbaar totaalgewicht van 3.500 kg.
  • Enkelas bladgeveerd met een maximaal toelaatbaar totaalgewicht van 3.500 kg.

De componenten die wij gebruiken voor de extra achteras zijn origineel van het merk auto wat als basisvoertuig is genomen. Hierdoor is het zeer eenvoudig om het onderhoud van het voertuig bij uw eigen dealer in de buurt te laten verrichten.

Foto’s bekijken

NEFRA 6├Ś2 Master chassis in Engeland

Aangedreven chassis

Geruime tijd bouwen wij aangedreven chassis. Ook wel bekend als zelfrijdende chassis. Bekijk alle voordelen van Nefra chassis.

Speciaal bouw

Wij bouwen alles geheel naar uw wens. Bijna alles wat u wilt is mogelijk. Een product wat aan de strenge eisen voldoet.

Truckspecials

Ook voor het aanpassen van uw truck opbouw bent u bij Nefra aan het juiste adres. Wij kunnen voor u de gehele opbouw verzorgen.

Aanhangwagens

Wij maken aanhangwagens precies zoals u het voor ogen heeft. Uw idee├źn kunnen wij meestal geheel uitwerken in het voertuig.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.