Speciaal Bouw

Wij bouwen alles geheel naar uw wens. Bijna alles wat u wilt is mogelijk. Er zijn natuurlijk grenzen aan wat er technisch haalbaar is. Uiteraard hebben wij ook te maken met de europese wetgeving waar wij ons aan dienen te houden. Maar meestal krijgen wij het samen wel voor elkaar om een produkt te ontwikkelen wat aan deze strenge eisen voldoet.

Wij hebben voor met een afvalverwerkingsbedrijf een auto ontwikkeld welke vuilcontainers op kan halen in parkeergarages. Het grote probleem hier is natuurlijk de hoogte ( max 190 cm). Hiervoor hebben wij het voertuig rondom voorzien van hydraulische vering, waardoor het voertuig in zijn geheel kan zakken. Voor de achterwielophanging hebben wij een uniek systeem ontwikkeld waardoor de gehele achteras komt te vervallen. Hierdoor is het mogelijk om tussen de achterwielen een lading te plaatsen.

Ook is dit systeem te gebruiken voor de opbouw van een carrosserie welke dan op de grond kan zakken. Hierdoor blijft er een vloerhoogte over van ca. 50 mm. Met een klein oprijklepje is het zo gemakkelijk om er bijvoorbeeld rolcontainers in te rijden.

Foto’s bekijken