Speciaal bouw

Speciaal Bouw

Wij bouwen alles geheel naar uw wens. Bijna alles wat u wilt is mogelijk. Een product wat aan de strenge eisen voldoet. Er zijn natuurlijk grenzen aan wat er technisch haalbaar is. Uiteraard hebben wij ook te maken met de europese wetgeving waar wij ons aan dienen te houden. Maar meestal krijgen wij het samen wel voor elkaar om een produkt te ontwikkelen wat aan deze strenge eisen voldoet.

Wij hebben voor met een afvalverwerkingsbedrijf een auto ontwikkeld welke vuilcontainers op kan halen in parkeergarages. Het grote probleem hier is natuurlijk de hoogte ( max 190 cm). Hiervoor hebben wij het voertuig rondom voorzien van hydraulische vering, waardoor het voertuig in zijn geheel kan zakken. Voor de achterwielophanging hebben wij een uniek systeem ontwikkeld waardoor de gehele achteras komt te vervallen. Hierdoor is het mogelijk om tussen de achterwielen een lading te plaatsen.

Ook is dit systeem te gebruiken voor de opbouw van een carrosserie welke dan op de grond kan zakken. Hierdoor blijft er een vloerhoogte over van ca. 50 mm. Met een klein oprijklepje is het zo gemakkelijk om er bijvoorbeeld rolcontainers in te rijden.

Foto’s bekijken

Miniperscontainer vervoer
ECO Vision
Hefboxx
VW Transporter met Hefboxx

Aangedreven chassis

Geruime tijd bouwen wij aangedreven chassis. Ook wel bekend als zelfrijdende chassis. Bekijk alle voordelen van Nefra chassis.

Speciaal bouw

Wij bouwen alles geheel naar uw wens. Bijna alles wat u wilt is mogelijk. Een product wat aan de strenge eisen voldoet.

Truckspecials

Ook voor het aanpassen van uw truck opbouw bent u bij Nefra aan het juiste adres. Wij kunnen voor u de gehele opbouw verzorgen.

Aanhangwagens

Wij maken aanhangwagens precies zoals u het voor ogen heeft. Uw ideeën kunnen wij meestal geheel uitwerken in het voertuig.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.