Aanhangwagens

Aanhangwagens

Wij maken aanhangwagens precies zoals u het voor ogen heeft. Uw idee├źn kunnen wij meestal geheel uitwerken in het voertuig.┬áDe gewichten van de aanhangwagens die wij maken vari├źren van 3500 kg tot 12.000 kg. Alle aanhangwagens worden uitgerust met luchtremmen en EBS en ABS welke zowel in 12 volt als in 24 volt te leveren is.

EBS is een remsysteem wat elektrisch wordt aangestuurd. Hierdoor zijn de reactietijden stukken korter, waardoor de aanhangwagen voelbaar beter remt, en is de aanhangwagen beter met de voorwagen te harmoniseren.

Nou zijn er natuurlijk voor de aanhangwagens ook zeer veel toepassingen mogelijk. Dit begint al bij een ┬Ęsimpele┬Ę vlakke aanhangwagen tot een wagen welke aan beide zijden kan uitschuiven en tot op de grond kan zakken.

De aanhangwagens zijn toepasbaar voor onder andere winkelverkoopwagens, machinetransporters, onderstellen voor diverse carrosserie├źn en vele andere toepassingen.

Foto’s Bekijken

VW Transporter met Hefboxx
Oplegger tbv een Camper opbouw
Tandem-as oplegger
10 tons oplegger

Aangedreven chassis

Geruime tijd bouwen wij aangedreven chassis. Ook wel bekend als zelfrijdende chassis. Bekijk alle voordelen van Nefra chassis.

Speciaal bouw

Wij bouwen alles geheel naar uw wens. Bijna alles wat u wilt is mogelijk. Een product wat aan de strenge eisen voldoet.

Truckspecials

Ook voor het aanpassen van uw truck opbouw bent u bij Nefra aan het juiste adres. Wij kunnen voor u de gehele opbouw verzorgen.

Aanhangwagens

Wij maken aanhangwagens precies zoals u het voor ogen heeft. Uw idee├źn kunnen wij meestal geheel uitwerken in het voertuig.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.