Complete chassis

Complete chassis

Voor de carrosseriebouwer die genoeg heeft van het steeds maar weer bijhouden van elke technische verandering betreffende de remmen en verlichtingseisen, en zich volledig wil concentreren op het bouwen van carrosserieen, bieden wij de mogelijkheid om een compleet rijdend chassis aan te schaffen zodat direct met de bouw kan worden begonnen. Dit chassis is dan voozien van een compleet remsysteem inclusief verlichting, spatschermen en zijafscherming.

Alle chassis zijn volledig gegalvaniseerd en worden geleverd inclusief alle benodigde keuringsdocumenten. Ook speciale wensen zoals een aanpassing voor bijvoorbeeld een laadklep zijn mogelijk.

Wij zijn zeer gespecialiseerd in het vervaardigen van chassis voor verkoopwagens. Ook verzorgen wij de complete hydraulische aansturing voor de klep, de toonbank en eventueel nog voor andere doeleinden.

Wij hebben zowel voor aanhangwagens als voor opleggers volledig sturende rangeersystemen. Dit vergemakkelijkt het aan en afkoppelen en het op de standplaats zetten van het voertuig aanzienlijk.

Foto’s bekijken

Renault Master 6×2
Renault Master Hefboxx
Promotie oplegger chassis
Verkoopwagen chassis

Aangedreven chassis

Geruime tijd bouwen wij aangedreven chassis. Ook wel bekend als zelfrijdende chassis. Bekijk alle voordelen van Nefra chassis.

Speciaal bouw

Wij bouwen alles geheel naar uw wens. Bijna alles wat u wilt is mogelijk. Een product wat aan de strenge eisen voldoet.

Truckspecials

Ook voor het aanpassen van uw truck opbouw bent u bij Nefra aan het juiste adres. Wij kunnen voor u de gehele opbouw verzorgen.

Aanhangwagens

Wij maken aanhangwagens precies zoals u het voor ogen heeft. Uw ideeën kunnen wij meestal geheel uitwerken in het voertuig.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.