Complete chassis

Voor de carrosseriebouwer die genoeg heeft van het steeds maar weer bijhouden van elke technische verandering betreffende de remmen en verlichtingseisen, en zich volledig wil concentreren op het bouwen van carrosserieen, bieden wij de mogelijkheid om een compleet rijdend chassis aan te schaffen zodat direct met de bouw kan worden begonnen. Dit chassis is dan voozien van een compleet remsysteem inclusief verlichting, spatschermen en zijafscherming.

Alle chassis zijn volledig gegalvaniseerd en worden geleverd inclusief alle benodigde keuringsdocumenten. Ook speciale wensen zoals een aanpassing voor bijvoorbeeld een laadklep zijn mogelijk.

Wij zijn zeer gespecialiseerd in het vervaardigen van chassis voor verkoopwagens. Ook verzorgen wij de complete hydraulische aansturing voor de klep, de toonbank en eventueel nog voor andere doeleinden.

Wij hebben zowel voor aanhangwagens als voor opleggers volledig sturende rangeersystemen. Dit vergemakkelijkt het aan en afkoppelen en het op de standplaats zetten van het voertuig aanzienlijk.

Foto’s bekijken