Aanhanger chassis

Aanhanger chassis van Nefra. De beste van Woerden en omstreken!

aanhanger-chassis
Nefra Voertuigtechniek in Woerden is een zeer gespecialiseerd bedrijf in het bouwen van chassis en dan in het bijzonder deĀ aanhanger chassis. Wij bouwen de aanhanger chassis in een zeer complete werkplaats aan de Klompenmakersweg in Woerden. Hier bouwen jonge gemotiveerde werknemers aan vele chassis, waaronder de aanhanger chassis. Wij hebben binnen het bedrijf vele vakbekwame en vooral technische mensen aan het werk die iedere chassis kan voorzien van de laatste technische items en methodes. Zo zijn onze aanhanger chassis altijd getest op de europese eisen. Naast de standaard aanhanger chassis, bouwen wij vele maatwerk chassis.

Onze werkzaamheden zijn zeer all-round op het gebied van chassis enĀ aanhanger chassis. Zo vervaardigen wij niet alleen de aanhanger chassis, maar ook chassis voor opleggers, winkel verkoopwagens en autoambulances. Sinds enkele jaren zijn wij ook bedreven in de bouw van aangedreven chassis. En dan is er altijd nog de speciaal bouw. Wij bouwen de chassis geheel naar uw wens.

DeĀ aanhanger chassisĀ zijn complete chassis, zodat de carrosseriebouwer zich alleen maar bezig hoeft te houden met de bouw van de carrosserieĆ«n. De chassis zijn inclusief keuringsdocumenten en volledig gegalvaniseerd.

Aanhanger chassis koopt u bij Nefra.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw email (verplicht)

    Opmerkingen