Autoambulance

Autoambulance met tweede laadvloer.

Ons bedrijf Nefra voertuigtechniek is een gespecialiseerd bedrijf in hetambulances bouwen en aanpassen van diverse soorten voertuigen zoals eenĀ autoambulance. Nefra bouwt een autoambulance op basis van uw specifieke wensen. Wij beschikken over een eigen werkplaat te Woerden waar wij op vakkundige wijze omgaan met producten en werken volgens de juiste productiemethodes. Door onze jonge en gemotiveerde medewerkers leveren wij een autoambulance van top kwaliteit.

Bent u opzoek naar eenĀ autoambulance, of een bedrijf dat deze voor u kan produceren, dan bent u bij Nefra aan het juiste adres. Nefra maakt het mogelijk om de laadbak op een kleine of middelgrote vrachtwagen te maken voor een autoambulance. Daarnaast is ook een tweede laadvloer mogelijk op een oplegger. Zo kan een autoambulance gemakkelijk drie redelijk grote personenauto’s vervoeren. Nefra bouwt geheel naar uw wens. Bijna alles wat mogelijk is bouwen wij voor u.

Waarom een autoambulance bij Nefra? Nefra maakt eenĀ autoambulanceĀ voor u op bestelling. Zo bouwen wij voor u een autoambulance hoe u het precies wilt hebben. Voor meer informatie of vragen kunt u gerust contact opnemen of een bezoekje brengen aan onze werkplaats te Woerden.

Autoambulance laat u op bestelling maken bij Nefra.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw email (verplicht)

    Opmerkingen