Chassis op maat

Chassis op maat op uw specifieke wensen.

Bent u op zoek naar een chassis op maat? Dan bent u bij Nefra aan het juiste adres. Nefrachassis op maat Voertuigtechniek is een jong dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in het bouwen en aanpassen van voertuigen op uw specifieke wensen. Aan de Klompenmakersweg 4 te Woerden hebben wij de beschikking over een zeer compleet uitgeruste werkplaats waar wij voor u een chassis op maat maken. Bent u geïnteresseerd? Neem dan direct contact op met Nefra.

Nefra houdt zich hoofdzakelijk bezig met het bouwen van chassis op maat voor aanhangwagens en opleggers. Een van de soorten die Nefra maakt is de aangedreven chassis op maat. Het chassis is uitermate geschikt voor het opbouwen van een carrosserie voor een verkoopwagen. Waarom zou u kiezen voor een chassis op maat bij Nefra? Dit voordeel zit vooral in het feit dat het Nefra chassis geheel op maat gemaakt wordt en dat er, door het geheel thermisch te verzinken, nagenoeg geen roestvorming op het chassis ontstaat. De componenten die wij gebruiken voor de extra achteras zijn origineel van het merk auto wat als basisvoertuig is genomen.

Uiteraard biedt Nefra de mogelijkheid om een compleet rijdend chassis op maat aan te schaffen zodat direct met de bouw kan worden begonnen. Dit chassis is dan voorzien van een compleet remsysteem inclusief verlichting, spatschermen en zijafscherming. Wilt u graag een chassis op maat? Kom dan eens langs bij Nefra.

Chassis op maat voor aanhangwagens.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw email (verplicht)

    Opmerkingen