Maatwerk aanhangwagen

Maatwerk aanhangwagen de beste bij Nefra!

Al tijden opzoek naar de juiste aanhanger? Niet iedere aanhanger is geschikt maatwerk-aanhangwagenvoor alle werkzaamheden. Kom daarom naar Nefra voor een maatwerk aanhangwagen. In Woerden krijgt u een maatwerk aanhangwagen waar u naar opzoek bent. Nefra is een jong en dynamisch bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in maatwerk aanhangwagen en maatwerk chassis. Daarnaast houden wij ons ook bezig met opleggers, waarbij u er uiteraard ook weer voor kunt kiezen om geen maatwerk aanhangwagen, maar een maatwerk oplegger te laten bouwen.

Wij maken een aanhangwagen precies zoals u wilt. De zogenaamde maatwerk aanhangwagen. Uw ideeën voor de maatwerk aanhangwagen kunnen wij over het algemeen uitwerken in het voertuig dat u wenst. Onze kracht zit in het team.

Ons team bestaat uit jonge, gemotiveerde medewerkers die steeds weer in staat zijn om technische hoogstaande produkten af te leveren. Zo kunnen wij bijna iedere wens wel doorvoeren in de bouw van een maatwerk aanhangwagen. De maatwerk aanhangwagen is leverbaar met 24 volt en EBS.

Maatwerk aanhangwagen gedaan door professionals!

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw email (verplicht)

    Opmerkingen