Oplegger op maat

Oplegger op maat vervaardigd voor het vervoer van diverse machines.

Wilt u graag een nieuwe oplegger op maat? Kom danoplegger op maat direct langs bij Nefra. Nefra is al jaren gespecialiseerd in het maken van opleggers en maakt voor u speciaal een oplegger op maat. Nefra beschikt over een team ervaren medewerkers die opleggers precies maken zoals u het voor ogen heeft. Vanzelfsprekend geven wij u eerlijk advies en bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Voor meer informatie en prijzen van een oplegger op maat kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.
Een van de opleggers op maat die wij aanbieden is de zogenaamde BE oplegger. BE wil zeggen dat er voor het besturen van de combinatie het rijbewijs B en E achter B nodig is. Dat wil dus zeggen dat de trekker maximaal 3500 kg mag wegen inclusief belading(dus de koppelpen druk). Daarachter mag een oplegger op maat worden gekoppeld met een maximaal totaalgewicht van 5 maal de toegestane schoteldruk. Er zijn talloze mogelijkheden met een BE oplegger op maat. Denk hierbij aan winkelverkoopwagens, machinetransporters, campers en vele andere mogelijkheden. Wanneer u een oplegger op maat wilt laten maken, neemt u direct contact op met Nefra.
Wilt u een nieuwe oplegger op maat, maar weet u niet precies welke? Laat u dan vrijblijvend adviseren door het team van Nefra. Wij kunnen u adviseren over de diverse mogelijkheden wat betreft een oplegger op maat. Indien u meer informatie wenst te ontvangen, kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via de mail of telefonisch.

Oplegger op maat voor campers.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw email (verplicht)

    Opmerkingen