Trekkerombouw

Trekkerombouw laat u bouwen door Nefra.

Bent u opzoek naar een geschikt bedrijf voor het maken van eentrekkerombouw trekkerombouw? Dan hoeft u niet langer te zoeken. Nefra voertuigtechniek is een gespecialiseerd bedrijf in het bouwen en aanpassen van voertuigen zoals een trekkerombouw. Nefra beschikt over een eigen werkplaats te Woerden waar er zeer nauwkeurig en volgens de productiemethodes wordt gewerkt. Door ons team van jonge technische medewerkers zorgen wij voor een zeer goed product. Laat u trekkerombouw dus bij Nefra bouwen en/of aanpassen.

Waarom moet u uw trekkerombouw laten bouwen bij Nefra? Nefra werkt uitsluitend op bestelling. Dat betekend dat wij uw trekkerombouw precies bouwen hoe u het wilt hebben. Daarnaast levert Nefra niet alleen producten van goede kwaliteit, maar ook zeer goede service. Naast het maken van een trekkerombouw houdt Nefra zich hoofdzakelijk bezig met het bouwen van chassis voor aanhangwagens en opleggers. Ook doet Nefra speciale aanpassingen aan voertuigen wanneer deze niet standaard verkrijgbaar zijn.

Heeft u een trekkerombouw nodig? Kom dan naar Nefra en laat deze bouwen zoals u het wilt hebben. Naast een trekkerombouw bent u ook voor vele andere producten bij ons aan het juiste adres. Nefra is de specialist in chasisbouw en diverse soorten aanhangwagens. Voor meer informatie of vragen kunt u gerust contact opnemen.

Trekkerombouw nodig? Nefra staat graag voor u klaar.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw email (verplicht)

    Opmerkingen